Windows 11 frissítési hiba SEMMI KÉP SE TELEPÍSD

A múlt héten a Microsoft ismét kiadott egy frissítést a Windows 11 operációs rendszerhez, a KB5034765-öt, amely a Moment 5 néven ismert frissítés legújabb fejlesztéseit hozza el. Sajnálatos módon azonban ez a frissítés potenciálisan különböző problémákat okozhat a rendszer alapfunkcióinak működésében. Néhány felhasználó tapasztalatai alapján látszik, hogy ez a frissítés nemcsak előnyöket, hanem problémákat is okozhat.


A problémák közé tartozik, hogy a Start menü és a tálca nem megfelelően működik, ami a felhasználóknak kényelmetlenségeket okoz a mindennapi használat során. Emellett a frissítés következtében az előzőleg beállított háttérkép helyett egy alapértelmezett kép jelenik meg, és több felhasználó jelezte, hogy a frissítés után a számítógépük nem hajlandó elindulni. Ebben az esetben a rendszer a boot folyamat során Kék Halállal lefagy, és nem képes továbbmenni.


A Microsoft valószínűleg már dolgozik a problémák javításán, és hamarosan kiad egy javítófrissítést, amely megoldja ezeket a problémákat.


Amennyiben vállalkozásodnak fontos az, hogy elkerüld a hibás frissítéseket, és minimalizáld a munkaállomások helyreállítására fordított időt, keress minket bizalommal. Vállaljuk az eszközök frissítéseinek központi kezelését és menedzselését, így biztosítva a zavartalan működést és hatékonyabb üzleti folyamatokat. 


[email protected]

Ezt se hagyd ki!

Feliratkozását nem sikerült elmenteni. Kérlek próbáld újra.
Sikeresen feliratkoztál!

Hírlevél

Iratkozz fel és ne maradj le újdonságainkról!