A mágnesesség és a modern számítástechnika

A Koppenhágai Egyetem Természettudományi Karán, tudósok, újra felfedezték a mágnesességet. Na jó, ez így nem pontos, konkrétabban a mágnesesség egy új tulajdonságát. Így ők lehetnek, akik megoldást nyújthatnak a felfedezéssel a nagy teljesítményű számítógépek új generációjának kifejlesztésében.


Kim Lefmann a kutatócsoport professzora szerint: 

"A jövőben a kvantumszámítógépek várhatóan rendkívül bonyolult feladatokkal is képesek lesznek megbirkózni. De még akkor is szükségünk lesz a hagyományos számítógépekre a hétköznapibb számítástechnikához és a mágnesességen alapuló számítógépek a jelenleginél jobb alternatívává válhatnak."


Köztudott tény, hogy az elektronikákat tovább zsugorítani már biztonságosan nem nagyon lehet, így is pengeélen táncolnak a fejlesztők, hiszen a túlmelegedés küszöbén állnak az évek során nem a mosásban összement, egyre kisebb méretű informatikai, telekommunikációs eszközök terén.




Ami tehát tény, hogy azoknak a számítógépeknek a miniatürizálása, amelyek információátviteli hordozói elektronok, gyakorlatilag zsákutca. Itt jöhet képbe a mágnesesség alkalmazása, és ezáltal az olcsóbb és nagyobb teljesítményű számítógépek további fejlődésének fenntartása.


Érdekesen működik az ember. Mindig fejleszteni akar. Ami rendben is van egy pontig, ám ez a zsenialitás, kutatni, valami korszakalkotó tevékenységet letenni az asztalra ez a kutatók motivációja.


Cégvezetőként a céged információ-biztonsága és az adatok biztonsága, ami a cég működésének alapfeltétele ami számít és nem a szerver szekrény mérete. Tetszik a gondolat nekünk is, hogy a túlmelegedésre ez megoldás lehet, hiszen a hő az egyik legnagyobb ellenségünk, de miért is kell tovább zsugorítani az eszközeinket? 

Rád bízom a választ.

Neked cégvezetőként, felhasználóként a motivációd abban áll, hogy minden egyes napon biztonságban tudd a cég adatait, állományait. Szeretnéd korszerűbb szervereken keresztül, a működéshez nélkülözhetetlen adatokat, állományokat biztonságban tudni. A szoftvereket, frissítéseket gond nélkül automatizáltan, futtatni, tovább tükrözve az információkat biztonsági mentéseket létrehozni.  

A mabaIT informatikai szolgáltatóként készen áll ezt kivitelezni, majd döntésed szerint felügyelni külső partnerként, ám erős belső fókusszal. Ez az amiben mások vagyunk! 

Az adatbiztonság egy cég alapvető sikerének záloga! Lehet jó a termék, lehetnek kiválók a kollégák, lehet jó előző gazdasági évet zárni de ha holnap nincs adat, akkor a cégnek egyik pillanatról a másikra vége lehet. Van rá számos példa!  

Ez az amiben szakértők vagyunk, rendszereket építünk, -fejlesztünk, -szervizelünk, -felügyelünk.

Budapest-Debrecen-Nyíregyháza tengelyen dolgozunk, szerződött partnereink szolgálatában!


Tudtad-e? 

Kérésedre egy egyszeri díjmentes auditot végzünk el céged informatikai fejlettségét, biztonsági réseit illetően és egy páratlan mabaIT szakértői véleményt adunk a kezedbe! Titoknyilatkozattal alátámasztva így garantáltan diszkréten kezelve. ( A kapcsolat menüben kérheted tőlünk a felülvizsgálatot!)


A továbbiakról te döntesz! Mi egy oldalon állunk, a célunk közös! Jó csapat lehetünk!


Ne feledd követni facebook oldalunkat sem, ahonnan könnyen értesülhetsz újdonságokról, ígérjük nem nélkülözzük a humort sem, mert a mabaIT egy kivételes informatikai szolgáltató! Nem szabványos kockák vagyunk!


https://www.facebook.com/mabait.hu  

Ezt se hagyd ki!

Feliratkozását nem sikerült elmenteni. Kérlek próbáld újra.
Sikeresen feliratkoztál!

Hírlevél

Iratkozz fel és ne maradj le újdonságainkról!