Vigyázz mit veszel avagy nem csak a származás fontos

mabaIT szervizkönyv

Valamennyi a mabaIT szakszervizében szervizelt eszközt - többek között - egy belső elektronikus szerviz-azonosítóval látjuk el, mely segítségével online rendszerünkben - real time - hitelt érdemlő adatok állnak rendelkezésre a számítógépekről. PC-k és laptopok esetén egyaránt vezetjük ezt a nyilvántartást, melynek belső struktúrája abban segít, hogy eladás esetén egy használt, felújított, vagy még garanciás eszközről minél több információt kaphasson a vevő, hitelesen. A tulajdonosnak pedig abban, hogy tudja nyomon követni az időszakos szervizeit, a beépített alkatrészek garanciális hátterét és adott esetben tudjon megfelelő döntést hozni gépe további sorsáról. 



A számítógép tulajdonosa közvetlenül nem férhet hozzá az adatbázis kezelő felületéhez így idegenkezűség kizárva. A rendszerben rögzített adatok hitelességéért a mabaIT felel. Egy újabb indok, hogy nálunk javíttasd a laptopod, PC-d! 


Minden ügyfelünk valamennyi informatikai eszközét folyamatosan visszük fel a mabaIT e-szervizkönyv rendszerbe. Ezzel extrán, a nap 24 órájában, online adatbázisunkból lekérdezhető a szervizmúlt, a garanciális háttér, a beépített alkatrészek és azok garanciális ideje (...) Ezen felül számos adat, sérülésekről, javításokról, hitelesen. Amennyiben a mabaIT a céged rendszereit felügyeli mindez egy extra, díjmentes szolgáltatásként jár, mely könnyebb eladhatóságot és akár extra profitot is jelenthet számodra az eszközparkod részleges vagy teljes cseréjénél is.


mabaIT, szervizkönyv, laptop, PC, számítógép, adatbázis, garancia, biztonság, laptopszerviz, hálózatépítés, rendszerüzemeltetés


képek forrása: pixabay

Ezt se hagyd ki!

Feliratkozását nem sikerült elmenteni. Kérlek próbáld újra.
Sikeresen feliratkoztál!

Hírlevél

Iratkozz fel és ne maradj le újdonságainkról!